CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Usia blog contest

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, August 25, 2011

JOM PHOTOBOOK

~~ini entry sticky post until 25 august 2011~~

kategori B


'jom photobook'


hoho..photobook sungguh laris sekarang..nak2 yg ada mcm2 design..alhamdulillah..ada yang nak wat contest bg photobook free..ade yg geleng kepala kate xnak..??haruslah daku mahu menang..kenapa aku layak menang...?

first, da penuh sangat gambar2 dlm hard disc lappy ku ini..tu xkire lg gmbr2 dlm hndphone..haaaaiii...canggih2 pun cara tgkp gmbr skrg..akhirnya hanya ke dlm laptop sje..xmcm kamera dulu..filem bole cuci..ltk dlm album..usha smp tua..huhu..nostalgia sggh...nak mcm tu...kalu ade photobook,applicationnya same je..cuma lbh grand gituuuuu..JOM PHOTOBOOK...


lagi satu..daku dan cik habib(bkn habib jewel ye..)asyik dok teka
n next2 kt button hp tgk gmbr anak2..dr gmbr huraiyah..then hibriyah..then rufaidah..tekan2 smp lenguh jari2..ada photobook mesti lg best..anak2 pun mesti suka pnye dpt interframe dlm photobook...JOM PHOTOBOOK...




dear judges...

kasila sy menang..**wink**wink**..nak photobook free..kalu menang mahu letak gmbr 3 puteriku..especially gmbr huraiyah..sbb dia sudah tiada..although gmbr dia sgt sedikit..tp ianya kenangan buat sy dan suami..

boley ye...?boleh ye..?


Kategori B

1.Terbuka kepada semua pengunjung/fans KedaiGambarKami .

2.Mestilah seorang blogger , warganegara Malaysia.Yang menetap di luar negara juga boleh join tetapi jika menang, kami cuma menanggung penghantaran di dalam negara shj.Kos pengeposan ke luar negara hendaklah ditanggung oleh anda.


3.Create satu entry sticky mode khas utk giveaway ini.Tak lama pun, sebab selepas 8 hari giveaway ini akan berakhir.Selepas tarikh tamat, anda boleh remove sticky mode entry tu.(tapi jangan remove entry nya terus ya..) - DONE


4.Masukkan banner contest beserta link entry ini. - DONE


5.Nyatakan kenapa anda layak menang.
Dalam entry anda mesti ada perkataan JOM PHOTOBOOK!Tinggalkan link entry anda beserta kategori yang dipilih pada entry ini. -DONE

6.Jumlah pemenang bagi kategori B ialah

First Prize:



1 x photobook bersaiz 8.5 x 6 inci softcover, 20 pages bernilai RM129.00!

2nd prize:
2 x e-voucher KedaiGambarKami bernilai RM20.00 setiap satu

Tarikh tutup: 25 August 2011, jam 12 tgh malam

nak menang..nak menang..nak menang..nak menang..nak menang..nak menang..(5x mewakilin 5 org in my family)

1 comment:

  1. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.
    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete

ummuraudhoh. Powered by Blogger.